Home

Rejser

Slægtsforskning

Andre emner

Familiesider

  

Vores søn Lars har en butik I København Jeans Store , hvor han på:  www.jeansstore.dk  og  www.jeansstore-basic.dk  sælger jeans, sko, T- shirts m.v.

Se også her en artikel om ham i Jyllandsposten København. (PDF fil som skal læses med programmet Adobe Reader som kan hentes her.)

Han sælger også jeans over på: www.wrangler-texas-jeans.dk  og  www.model-brooklyn-jeans.dk

Se også hjemmesiden for entreprenørfirmaet CG Jensen, det firma hvor Poul-Erik arbejder.

 

I foråret 2010 byggede Leif en ny PC baseret på eget design. Hjertet er en AMD Athlon II X2 250 Processor 3.00 Ghz. Argumentet for at bygge den selv, var at han ønskede et 32 bit Windows 7 styresystem, for at kunne bruge sine gamle programmer. De PC'er som man kunne købe samlede, kunne kun fås med et 64 bit Windows 7. Alle komponenterne blev købt over nettet hos komplett.dk , de ydede alle tiders service.

Der er gjort klar til at samle PC'en.

 

Så er ASUS bundkort og DVD drev monteret.

 

I Foråret 2011 byggede Leif igen en ny PC baseret paa eget design, denne gang en HTPC (Hometeater Pc), som blev tilsluttet til et TV med HDMI forbindelse. Hjertet er en AMD Athlon II X2 250 Processor 3.00 Ghz. Det er med et 32 bit Windows 7 styresystem. Denne gang er bundkortet af mærket Gigabite med integreret grafikkort. Alle komponenterne blev købt over nettet hos komplett.dk.

Der er gjort klar til at samle PC'en.

 

Så er bundkort og DVD drev monteret.

 

På grund af de mange hjemmerøverier, har Leif i foråret 2012 bygget en overfaldsalarm, den består af en politisirene med en 12v batteripakke, lydtrykket er 125 db, hvilket vil give høreskader på kort afstand. Komponenterne blev købt over nettet hos elextra.dk

 

I Efteråret 2012, lige da Windows 8 var intoduceret, ville Leif prøve at installere det på sin 10 år gamle Zitech computer med Windows XP, det kostede kun 229 Kr. at opgradere fra XP til Windows 8. Uheldigvis var den gamle Atlon XP processor ikke kompatibel med Windows 8, så det blev nødvendigt at udskifte bundkort og processor. Som processor blev valgt en AMD Athlon II X3 455 (3 × 3.3 Ghz.) og som bundkort et MSI bundkort med integreret grafikkort, det var det eneste, som stadigvæk havde et stik til de flade IDE kabler til drev. Der blev også installeret en ny større strømforsyning og 2 ekstra blæsere i kabinettet, på grund af den kraftigere processor. De fleste komponenterne blev købt over nettet hos komplett.dk.

Så er det gamle kabinet klar til at blive ryddet. Man ser de flade IDE kabler.

 

Så er kabinet ryddet, kun kabinet blæseren ,DVD drev, diskettedrev og harddisk er tilbage.

 

Så er de nye komponenter klar til at blive monteret, processoren som kom fra en anden leverandør, er dog ikke med.

 

Så er de nye komponenter monteret og der køres Windows 8. Det har dog været nødvendigt senere at udskifte den gamle hard disk med en ny SATA harddisk, dels fodi den gamle harddisk var for lille ,Windows 8 brugte næste hele kapaciteten, og dels fordi Windows 8 var næsten 3 min. om at starte op, hvilket skyltes at DVD drev og harddisk skulle køre master og slave på det samme IDE kabel, idet der kun var et IDE stik på bundkortet

 

I foråret 2014 hjalp Leif sit barnebarn med at bygge en super spilcomputer efter hans eget design. Hjertet er en Intel I 5 Processor. Og der er et stort grafikkort med blæsere og heatpipe køling. Det er med et 64 bit Windows 7 styresystem. Bundkortet af mærket Asus . Alle komponenterne blev købt over nettet hos komplett.dk.

Så er komponenterne klar, så computeren kan samles.

 

Så er computeren ved at være klar, bundkortet er på plads og man ser heatpipekøleren til processoren i baggrunden. I midten ses det store grafikkort med heatpipe køleren og 2 blæsere.

Opdateret d. 29. jan. 2022


www.rosendalolsen.dk